avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Activitate de comert cu marfuri din import (second ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Activitate de comert cu marfuri din import (second hand)

O firma al carei obiect de activitate il constituie comertul cu amanuntul a produselor alimentare si nealimentare doreste sa importe imbracaminte de la solduri din Anglia in scopul comercializarii acestora prin magazinul propriu. Va rog daca puteti sa imi spuneti care este regimul fiscal al acestor marfuri si care sunt inregistrarile contabile care se fac. Unitatea este platitoare de impozit pe profit si TVA. Daca s-ar putea sa imi recomandati eventual un manual in care as putea gasi o monografie contabila si legislatia care sta la baza acestor inregistrari.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 22:17, 13 Februarie 2012
cititi si topicul pe care s-a mai discutat aceasta tema sigur va va fi de folos , sau utilizati butounul de cautare
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie discount la vanzare cu amanuntul ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua, imi puteti spune va rog monografia in cazul urmator: un magazin alimentar, decat sa aiba perisabilitati, prefera sa dea discount la produse, pe ... (vezi toată discuția)
O nelamurire mih1977 mih1977 buna ziua tuturor ... va rog sa ma luminati si pe mine cu o chestie.... am un magazin mixt in care am si citeva articole de imbracaminte si incaltaminte .... ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila reevaluare cladiri bestb bestb Buna seara! As avea nevoie de un sfat. Ma puteti ajuta cu o monografie contabila privind inregistrarile contabile in cazul unei reevaluari a unei cladiri? Va ... (vezi toată discuția)