avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cedare leasing financiar de la o societate aflata in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cedare leasing financiar de la o societate aflata in lichidare

Vreau sa cedez (fiind un SRL) un contract de leasing financiar avand ca obiect o masina catre un alt SRL.
Pot face acest lucru daca societatea care vrea sa cedeze are o horarire a Tribunalului privind dizolvarea ca urmare a nedepunerii la Registrul Comertului.Firma are datorii la stat de 55 ron si tva de rambusat de 1.400 ron (se poate cere compensare?) Nu sunt datorii la furnizori si nici de incasat de la clienti.
Cu 6 luni in urma am primit o citatie de la un lichidator pentru a preda niste documente ale firmei si stampila societatii, dar pana la aceasta data nu am luat legatura cu ei.

intrebare : in acest caz mai pot transfera contractul de leasing al masinii la o alta societate la care sunt tot eu administrator?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:44, 31 Ianuarie 2012
da, se poate... dar platiti totusi cei 55 lei datoria la stat si depuneti bilantul la financiar... lichidati dvs societatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numire lichidator bobeica 1976 bobeica 1976 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul in care tribunalul a dat o sentinta definitiva de dizolvare a unei societati pe data de 14 octombrie 2009 la din ... (vezi toată discuția)
Dizolvare voluntara cu plata furnizori si incasari ddanos ddanos Buna ziua tuturor, SRL cu 2 actionari, decide sa dizolve firma. Srl ul nu are datorii la stat, are doar de incasat si de platit furnizori. Intrebare mai ... (vezi toată discuția)
Lichidarea unei societati comerciale cu 2 asociati teleptean teleptean Cine poate sa ma ajunte in legatura cu lichidarea unei societati comerciale ? Revin cu amanunte! Am inteles ca bilantul de lichidare se intocmeste pe ... (vezi toată discuția)