avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate de catre administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate de catre administrator

Buna ziua.
Va rog daca imi poate spune cineva cum as putea suspenda activitatea la un srl avand doar calitatea de administrator,in situatia in care sunt 2 asociati ,unul dintre ei fiind sotul meu iar celalalt asociat fiind o persoana straina care a ridicat toti banii din conturile firmei si nu mai raspunde la telefoane.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:04, 31 Ianuarie 2012
In calitate de administrator convocati adunarea generala a asociatilor, convocarea o faceti conform actului constitutiv sau legii nr. 31 din 1990 - art. 195 alin. 3. Daca nu se intruneste majoritatea absoluta se va face aplicabilitate a art. 193 alin. 3 din aceeasi lege. Atentie la trimiterea convocarii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot aga semnata doar de un asociat ContSters56278 ContSters56278 Asociatul care detine 70 % din SRL semneaza o hotarare AGA prin care se hotaraste incetarea activitatii firmei,hotarare pe care care asociatul minoritar nu o ... (vezi toată discuția)
Schimbarea administratorului babylon babylon suntem doi asociati intr-o firma ,iar domnul celalalt este si administratorul societatii am convocat de doua ori aga iar dinsul nici nu a venit sa prezinte ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga srl prin mandat sictiran sictiran Buna ziua, Reprezentantul legal al unei societati comerciale (SRL) emite o hotarare AGA in calitate de mandatar, cu invocarea art 121 din legea ... (vezi toată discuția)