avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

Vi se pare normal ca o Casa de Ajutor Reciproc sa acorde imprumuturi doar cu garantie imobiliara (casa sau teren) , sa practice dobanzi care nu sunt avizate de BNR ,nu sunt trecute in statut si nici in actul constitutiv ,ci doar in contractele de imprumut?Pe langa acestea ,acest CAR nu este afiliat la uniunea teritoriala iar presedintele mai detine aceasta functie si la un alt CAR din alt oras .
In primele luni ,au avut o dobanda de 60% pe an ,iar apoi au schimbat-o in 24% pe an ,print-un simplu proces verbal .
As avea vreo sansa in instanta daca s-ar ajunge la executare ?( eu am un imprumut la aceasta insitutie).
Si ce articole ar trebui sa invoc ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:08, 31 Ianuarie 2012
patriciutza a scris:

As avea vreo sansa in instanta daca s-ar ajunge la executare ?

Responsabilitatea exclusiva va apartine,deoarce cunoscand amanuntele precizate,ati inteles ca act unilateral de vointa sa apelati la imprumutul acordat de acel CAR
Cunoscand eventualele consecinte care se pot rasfrange impotriva dvs ca urmare a neplatii ,desfasurati efortul sa achitati imprumutul ,astfel incat sa indepartati varianta executarii silite
In lipsa detaliilor concrete ,este hazardat a se emite opinie asupra optiunilor de aparare impotriva unei eventuale actiuni viitoare

Probabil ca nu ati fost deranjat de aceste aspecte cand ati luat imprumut. Ce motive aveti pt contestatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! casele de ajutor reciproc care nu sunt afiliate la ... Adonnis Adonnis buna ziua! Casele de Ajutor Reciproc care nu sunt afiliate la Uniunea Națională a CAR SR in fața cui răspund pentru neregulile de funcționare? exista ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila car mery52 mery52 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pt un CAR. Trebuie sa fac evidenta contabila la un CAR nou infiintat, stiu ca membrii vor depune ... (vezi toată discuția)
Imprumut actionar Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Cunoaste cineva o prevedere legala prin care un actionar poate fi imprumutat de firma cu o suma de pana la 5000 euro pana la ridicarea dividendelor?eu recunosc ... (vezi toată discuția)