avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum infiintez spalatorie auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum infiintez spalatorie auto

as dorii sa deschid o spalatorie auto poate cineva sa-mi spuna ce trebuie sa fac pas cu pas [infintare firma,constructie, autorizatii] detin doar terenul(canal ,apa,curent electric)
Cel mai recent răspuns: tofeni , utilizator 12:20, 31 Ianuarie 2012
Contactati mai intai agentia de protectia mediu de care apartine localitatea unde doriti sa va desfasurati activitatea si aflati conditiile pe care trebuie sa le indepliniti. Apoi faceti-va firma si incepeti cu proiectul incintei pentru a obtine autorizatie de constructie de la primarie.
multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie covoare buna ziua am terenul,curent trifazic,apa curenta ... Laurentiu0208 Laurentiu0208 Spalatorie covoare Buna ziua Am terenul,curent trifazic,apa curenta ,FOSA SEPTICA ,zona rurala Care sunt pasii pentru a deschide spalatoria de ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o spalatorie in oras? rodica cormos rodica cormos Nu stiu daca am accesat bine sectiunea \\\"Societati comerciale\\\". Intentionam sa deschidem o spalatorie in oras si cineva care tocmai si-a deschis o ... (vezi toată discuția)
Autorizatii spalatorie auto livia.mazare livia.mazare buna ziua.imi poate spune si mie cineva ce autorizatii sunt necesare pentru o spalatorie auto?si cam cat costa toate?:D (vezi toată discuția)