avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pot deschide o spalatorie in oras?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pot deschide o spalatorie in oras?

Nu stiu daca am accesat bine sectiunea "Societati comerciale".
Intentionam sa deschidem o spalatorie in oras si cineva care tocmai si-a deschis o spalatorie ne spunea ca in oras nu se mai accepta, decat in zone industriale.
Puteti sa ma ajutati sa imi spuneti daca exista o lege in acest sens si care este legea sau normele care fac referire la acest aspect?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 13:55, 17 Martie 2009
Pentru un raspuns cat mai concret ar fi fost necesare mai multe date:
1) daca aveti sediu (locul unde doriti sa functioneze spalatoria);
2) daca aveti o firma / sc care sa aiba inclus in obiectul de activitate acesta activitate (spalatoria);
3) nu este specificat ce fel de spalatorie doriti sa deschideti ? (auto, ecologica, gen nufarul etc.);
4) nu ati specificat daca detineti un teren pe care doriti sa va desfasurati activitatea.
Sfaturi si sugestii in general:
In primul rand daca nu aveti inca ridicatat constructia veti avea nevoie de acordul de mediu pentru a obtine autorizatia de constructie a spalatoriei. Pe baza autorizatiei de mediu si a autorizatiei / avizului de gospodarirea apelor puteti sa functionati. Acordul de mediu si autorizatia de mediu vor fi eliberate pe baza unei documentatii intocmite de o firma de specialitate de catre agentia de protectia mediului a judetului unde va fi amplasata spalatoria iar avizul / autorizatia de gospodarirea apelor este eliberatata de asemenea pe baza unei documentatii intocmite de aceeasi firma care s-a ocupat si de cea de mediu si va fi eliberata de Sistemul de Gospodarirea Apelor din judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare spalatorie haine dragnia dragnia Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Seful meu doreste sa deschida o noua firma - o spalatorie de haine, ecologica. Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Spalatorie self-wash Mihai Ciprian Mihai Ciprian Bună ziua Vreau să imi fac o spălatorie self-wash, si aș avea nevoie de niște informațio dacă mă poate ajuta vineva. Aveți idee de ce ... (vezi toată discuția)
Spalatorie automata tip tunel Sebastian Ghirca Sebastian Ghirca Bună seara Doresc sa infiintez o spalatorie auto automata , tip tunel . Am gasit locul, (putin peste 500 mp) pe el se afla o casa care o voi demola ... (vezi toată discuția)