avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii fise fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

fise fiscale

pentru angajati cu contract de munca se depun fise fiscale, pentru angajati cu contract de prestari servicii,ce fel de fise s e depun, pentru ei platim toate contributiile angajatului si ale angajatorului
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 15:26, 3 Februarie 2012
1.Pentru conventii civile se depune 205 pct. 06
2.La conventiile civile se platesc urmatoarele:
a. 10.5% pensie angajat
b. 0.5% somaj angajat
c. 16% impozit salarii
Nu inteleg care este partea angajatorului aici in afara obligatiei de a-i retine si a-i vira aceste contributii (retinere la sursa)?
Am preluat o firma incepand cu luna iunie 2011....fisele fiscale pentru anul 2011 ar trebui sa le depun eu pentru perioada iunie -decembrie si fosta contabila pentru perioada ianuarie-mai????????
Practic ar trebui sa va puna la dispozitie statele de plata pentru ianuarie 2011- mai 2011 si sa faceti un efort sa le depuneti pentru tot anul 2011. Asta v-ar atrage respectul clientului dvs.
Atentie fisele fiscale se depun pentru tot anul nu fragmentat pe anumite perioade.
sunt contracte de prestari servicii
intra la activitati dependente, deoarece folosesc calculatoarele institutiei, spatiul,etc,
Atunci nici vorba de fise fiscale. Este atunci vorba de declaratia 205 dar tot trebuie sa aveti statele pentru a o putea completa corect.Termen limita 29.02.2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere la sursa contributii sanatate 2012 enna65 enna65 Buna ziua! Am primit o decizie de impunere pentru contributia de sanatate datorata pe anul 2012 pentru venituri asimilate salariilor. Mentionez ca in anul ... (vezi toată discuția)
Retineri pe contract civil prestari servicii mariana1955 mariana1955 Care sunt retinerile intr-un contract de prestari servicii? Mentionez ca nu am alt contract individual de munca (nu sunt angajat) dar am incheiat cu Casa de ... (vezi toată discuția)
Impozit conventie civila dgaitan dgaitan O societate comerciala , fara nici un angajat , a incheiat o conventie civila de prestario servicii cu un consultant. In acest caz, societatea trebuie sa ... (vezi toată discuția)