avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda ITM, proces pe rol
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda ITM, proces pe rol

In august 2011 am inregistrat o firma-activitatea fiind spalatorie auto. efectiv a inceput sa functioneze din noiembrie, la controlul de la ITM aveam contract de munca pt un angajat dar nu erea inregistrat in revisal (angajarea a fost facuta cu2 zile in urma) in declaratia pe care ia luat-o angajatului, acesta a spus ca nu are contract de munca. am primit amenda de10000 ron.,pe care am contestat-o avind termen septembrie2012.acum in ianuarie am suspendat firma. mai pot face ceva cu amenda?
Cel mai recent răspuns: ionu roman , utilizator 18:08, 4 Februarie 2012
Da, sa o platiti.
Daca ati contestat procesul verbal incheiat de inspectorul de munca, atunci pe cale de consecinta, executarea masurilor dispuse prin procesul verbal impotriva caruia s-a formulat plangere se suspenda pana la solutionarea litigiului. ... asadar, plata amenzii este suspendata pana la solutionarea plangerii dvs.
asteptati termenul si faceti-va apararea! e cel mai bine ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda itm de 50000 aurell aurell am o firma de constructii. am angajat 5 oameni. s-au semnat contractele de munca in data de 27.02.2015 vineri. am trimis in revisal luni 02.03.2015 cu ... (vezi toată discuția)
Amenda itm ramolex ramolex buna seara. ma confrunt cu urmatoarea situatie: o fabricuta de paine are nevoie de un angajat si pe cale de consecinta publica un anunt in ziar. in ... (vezi toată discuția)
Amenda itm doberv doberv am primit o amenda de la itm pe motiv ca nu i-am inmanat contractul de munca angajatului. angajatul a declarat ca a semnat contractul dar nu il are la ... (vezi toată discuția)