avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl cu un actionar strain de negasit si cu un actionar ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl cu un actionar strain de negasit si cu un actionar roman

Am un srl impreuna cu un cetatean neamt, in prezent activitatea este suspendata dar as vrea sa inchid firma si nu-l mai gasesc nicaieri pe cetateanul german(s-a mutat de la vechea adresa din Germania). Cum pot inchide firma?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:22, 1 Februarie 2012
Faceti convocarea AGA in conformitate cu prevederile actului constitutiv/Legii nr. 31/1990 a societatilor comerciale republicata. Daca asociatul nu se prezinta la AGA, solicitati instantei dizolvarea societatii in conformitate cu art. 237alin. 1 lit. a din Legea nr. 31/1990, urmand sa se desfasoare procedura lichidarii conform alin. 6 din aceeasi lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare si lichidare simultana srl Eugenia04 Eugenia04 Buna seara Detin un SRL in care suntem 2 asociati si am decis sa inchidem firma, fara lichidator, neavand nici un fel de active si pasive (am discutat cu ... (vezi toată discuția)
Word counter onrc JuridicIdava JuridicIdava Buna ziua. Pentru o hotarare AGA de dizolvare si lichidare simultanta si voluntara SRL cu 2 asociati, fara lichidator, am nevoie de Word counter pt ONRC? De ... (vezi toată discuția)
Retragere administrator s.r.l. Emil P Emil P Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: un co-administrator, care este si co-asociat intr-un s.r.l., doreste sa renunte la functia ... (vezi toată discuția)