Am fost anuntat acum de un membru al gruparii ostile mie din bloc ca joi va avea loc o adunare generala de alegeri si ca eu am fost demis in urma semnaturilor strinse. Nu am vazut decit un tabel cu o cerere de organizare de adunare generala, cerere adresata comitetului executiv.
Adunarea generala de care vorbeste nu a fost anuntata prin afis, prin nimic, convocator sau ceva si nimeni dn vecinii pe care i-am sunat nu stie nimic.
Nu cunosc ora de desfasurare si deci nu ma pot prezenta joi cind spune acest individ care oricum nu mi-ar zice ora daca l-as intreba.
Daca alegerile vor fi evdent ilegale - lipsa dovada convocare membri - ce pot s fac sa opresc? Nu pot da stampila decit unui presedinte ales in mod legal, nu?
Pina la instanta, ce pot face sa opresc ilegalitatile?
multumesc
Nimeni nu a afisat nimic despre aceasta adunare generala, deci nici eu nu cunosc nimic despre ea. Ar fi trebuit afisata si convocator la ea, altfel e ilegala, nu?
Ce pot face eu in aceasta situatie? Mi-a mai spus cineva ca demiterea se face cu motive scrise, aduse la cunostinta, nu asa, aiurea cu presedintele lipsa de la ag. pentru ca nu stie nimic de ea.
sedinta se tine respectandu se legea 1588 si 230/2007.Stampila nu o dati decat atunci cand considerati ca s a respectat legea.
Cei care dorescstampila.ii directionati catre serviciul din primarie.Am fost in situatia dvs. Sedinta este convocata de catre comitetul executiv,la solicitarea asa zisului comitet de initiativa ,reprezentand cel putin 20%
va imaginati ca eu nici macar nu sunt platit si muncesc zilnic pentru asociatia asta? voi demisiona dar nu vreau sa fiu demis, e bataie dejoc la adresa muncii mele
Cititi discutiile din ultimile zile si vedeti ca am sugerat ca cei care muncesc in asociatie, sa nu o faca gratis. Oricine munceste poayte gresi si-atunci poate fi amendat atat de primarie cat si de vecini prin vot daca nu chiar si prin alte actiuni.
Daca tot ati aflat de aceasta adunare generala, va sugerez sa anuntati dumneavoastra cat mai multi proprietari si sa-i chemati, sa-i rugati sa participe.
Acolo, prezentati-va demisia si lasati-i pe initiatori sa spuna ce vor, spuneti si dumneavostra ceva, dar mai ales lasati-i, indemnati-i pe toti cei convocati de dumneavoastra sa-si spuna parerea.
Asa o sa vedeti opinia majoritatii.
Este posibil ca vecinii dumneavoastra sa va roage sa ramaneti presedinte.
Tabel nominal de vot
ameliee
Buna seara,
Va rog frumos sa imi spuneti cu se intocmeste un tabel nominal pe baza caruia se voteaza presedintele ( in cazul in care sunt propuse mai multe ... (vezi toată discuția)