Buna seara.am un angajat de o nesimtire crasa,practic nu face nimic(sau doar cei place lui), e antrenor de fitness, inca nu i-am dat preavizul in scris, doar verbal, si nu a ai venit la munca de o saptamana.Ce posibilitate am sa-i inchid cim, care era nedeterminat??? ( o greseala enorma pe care nu am sa o repet in viata mea).Refuza sa-si dea demisia.
Incheierea CIM pe durata nedeterminata nu este o greseala. Greseala va persista atat timp cat nu aveti fisa postului si Regulament Intern care sa contina reguli concrete de desfasurare a activitatii printre care si sanctiuni disciplinare.
In situatia data puteti incepe cercetarea disciplinara pentru absente nemotivate urman ca la finalul ei sa stabiliti sanctiunea disciplinara care poate fi desfacerea contractului cu art. 61 lit. a din codul muncii pe motive disciplinare.
In vederea efectuarii cercetarii disciplinare respectati prevederile art.247-252 din codul muncii sau aplicati procedura din Regulamentul intern (daca exista).
Nu puteti impune demisia. Demisia este actul de vointa al salariatului.
Puteti sa-i propuneti incetarea contractului cu acordul partilor, art. 55 lit.b.