avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... renuntare contract telefonie fixa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

renuntare contract telefonie fixa

Buna seara,
In ziua de 27.01.2012, mama mea, in varsta de 73 ani, abonata unei firme de telefonie mobila, a primit un telefon din partea acestora prin care a fost informata ca va primi un telefon (mobil?) deoarece este clienta fidela. Ea a acceptat deoarece atunci cand a facut abonamentul de mobil nu a cumparat si aparat telefonic si a inteles ca despre asta este vorba specificand ca va plati 24 Ron la livrare. Astazi 31.01.2012 a venit telefonul si surpriza - telefonul este fix, cu nr.aferent si cei 24 Ron sunt de plata lunar si nu la livrare; si a trebuit sa semneze un contract de telefonie fixa cu durata de 2 ani.
Poate renunta la acest serviciu si sa returneze aparatul telefonic. Care sunt pasii de urmat ? Cu stima

Alte discuții în legătură

Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)
Upc - discriminarea vechilor abonaþi, ce e de fãcut zozo55 zozo55 Buna Ziua! Asi avea si eu o intrebare! Sunt abonat [EDITAT] (TV+telefon+internet), in data de 29.10.210 am vazut o oferta mai buna pe pagina lor de internet ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)