avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vesnicul PUZ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vesnicul PUZ

Buna ziua,
Revin cu o noua problema legata de un PUZ.
Am cumparat un teren la marginea unei comune unde este un PUG din 2004 in care destinatia terenului este de zona industriala pe termen lung.
Intre timp noi am cumparat terenul de la o persoana fizica , care are titlu de proprietate pe parcela respectiva.
Este o problema in schimbarea destinatiei terenului pentru constructii civile?
Si cine decide acest lucru?
Va rog sa ma ajutati.Mentionez ca PUZ-ul a fost platit de noi, nu de primaria comunei respective.
Cel mai recent răspuns: avramescuolimpia , utilizator 20:03, 7 Februarie 2012
Buna ziua!
inprimaria este responsabila doar pt elaborarea PUG, PUZ-urile si PUD-urile le fac in general investitoriii.........cel putin eu asa am intalnit.
Teoretic nu ar trebui sa existe probleme majore, mai ales ca PUG-ul nu este unul actualizat. Cei de la Primarie va vor emite un CU pt PUZ si vor specifica de ce acorduri aveti nevoie pt trecerea in intravilan; de obicei este conditionata de facilitarea utilitatilor (apa, curent, canalizare). In cazul terenurilor agricole se cere acordul OCPI, dar fiind industrial....nu stiu in "curtea" carei autoritati se afla mai exact......
Buna ziua,
In mod normal terenul este extravilan in circuit agricol.Numai in PUG s-a trecut ca „zona industriala„.
Eu va multumesc pentru raspuns.Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren intravilan arabil IUBITA_TIANA IUBITA_TIANA BUNA, detin un teren intravilan arabil momentan, inclus in PUG ca fiind intravilan, la limita intravilanului.Doresc sa construiesc o casa pe acest teren, insa ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Lntocmire puz s0r1n s0r1n pentru intocmirea unui PUZ este obligatori o suprafata de minim 10000 metrii. Este obligatoriu ca cei 10000 metrii sa fie lipiti sau pot sa fie si anumite ... (vezi toată discuția)