avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca ai o casa si o masina nu mai primesti ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca ai o casa si o masina nu mai primesti indemnizatia pentru CCC?

Buna ziua,
Urmeaza sa nasc in martie si am in proprietate o masina din 2005 (achitata in leasing, dar cand s-a terminat leasingul a fost trecuta pe numele meu) si o casa la curte (cu ctr de vz-cump de la bunicii mei). Nu o sa mai primesc indemnizatia ccc? Asa am auzit la stiri.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 18:42, 6 Februarie 2012
1. Eu nu am auzit nimic oficial pana in momentul de fata.
2. Ar trebui sa se modifice mai intai OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.
3. O sa aflam daca se va intampla asa ceva asa ca stati pe forum pentru a fi la curent cu noutatile.
Am inteles ca s-a aprobat proiectul de hotarare pentru modificarea si completarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor privind venitul minim garantat, indemnizatia lunara pentru cresterea copilului. Aveti idee unde putem sa le gasim?
inca nu s-au publicat normele.
ce stiu sigur este ca trebuie sa aveti platite impozitele pe anul 2011, pentru casa si masina.
Da, stiam si eu de faptul ca trebuie sa fie platite impozitele. Insa, m-a speriat aceasta stire si mi se pare chiar nedrept sa fie asa.
Dl Valeriu, referitor la aceasta nelamurire a mea, am gasit acest articol pe site www.avocatnet.ro/content/art...
1. Ceea ce am auzit eu la stiri, se referea la acordarea venitului minim si nu si la indemnizatia de crestere copil?
2.Vad ca referitor la indemnizatie, exista doar obligatia de a-ti achita impozitele pt bunurile in proprietate. Mai stiti ceva nou?
3. Amenzile se incadreaza aici?
4. De fapt, ce anume intra la categoria "taxe locale"?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Ccc Mada87lina Mada87lina Daca am deschis un PFA si sunt in CCC,beneficiez de indemnizatie daca suspend CIM-ul...asa am inteles...si daca venitul nu este mai mare de 3000 lei?dar daca ... (vezi toată discuția)
Conditionarea platii indemnizatiei pentru ccc de plata impozitelor cristyna_v2000 cristyna_v2000 As vrea sa stiu daca e posibil sa mi se suspende indemnizaztia pt cresterea copilului daca am de platit o amenda (este luata un pic mai demult prin anul 2010). (vezi toată discuția)
Amenda suspenda indemnizatia ccc? adela05 adela05 1. Daca atat eu, cat si sotul avem amenzi neplatite, exista posibilitatea sa se suspende indemnizatia CCC? 2. Sotul a cumparat o masina cu o luna inainte de ... (vezi toată discuția)