avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere apartament

Am inchiriat un apartament cu 3 camere pe 15 august 2011 lucrurile stabilite la inceput nu au coinicis (am avut masina de spalat cu 2 saptamani inainte sa plecam, bateriile de la baie au fost stricate, frigiderul, baia mica a fost nefunctionala de cand ne-am mutat, etc) fapt pentru care am decis sa plecam din apartament in urma unor discutii cu proprietarul caruia i-am adus la cunostinta neregulile. Pe data de 15 octombrie am plecat din apartament.
Contractul inceiat a fost pe o perioada de 1 an, am platit 1luna+1garantia, am stabilit ca acea garantie o sa ne-o restituie in momentul cand vom pleca din apartament dupa ce au fost achitate cheltuielile.
In luna noiembrie ne-am intors la proprietar pentru a primi diferenta de bani din garantie acesta refuzand sa ne-o mai restituie. Cand ne-am mutat din apartament doamna a stat cu noi si intr-un moment de neatentie ne-a furat contractul. Acum nu mai avem acel contract si dansa refuza sa ne restituie bani ramasi. Avem o declaratie pe propria raspundere a dansei ca a primit de la noi 2 luni de chirie si o luna garantie specificand ca ne va restitui acea garantie cand vom pleca din apartament si vom avea achitate datoriile(intretinere, curent, etc).
Ce putem face sa ne recuperam acei bani, agentul care ne-a facut intermedierea tranzactiei de inchiriere al imobilului si-a schimbat numarul de telefon si nu mai este de gasit. Astept raspunsul dumneavostra. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aylyn87 , utilizator 08:55, 2 Martie 2012
Daca nu am viza de flotant, risc sa primes amenda daca ma duc sa fac plangere la politie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament aylyn87 aylyn87 Am inchiriat un apartament, dupa 2 luni am plecat, proprietarul refuza sa ne mai restituie garantia, daca fac plangere la politie si nu am viza de flotant risc ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie la chirie noroots noroots Acum 5 ani m-am mutat cu prietena intr-un ap din Timisoara.Contractul a fost facut prin agentie imobiliara pe durata unui an.Am platit 170 euro(chiria)+170 ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)