avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie salariu

In anul 2011 (septembrie) angajatorul mi-a modificat incadrarea in ceea ce priveste anexa din legea 284/2010. Eu am depus contestatie in 7 zile, legea 284 dand termen de 15 zile, dar pentru ca legea 285/2010 zice ca termenul de depunere a contestatilor este de 5 zile, exista motiv sa-mi respinga contestatia instanta ( pentru ca intre timp am ajuns in instanta)?
Cel mai recent răspuns: Ligia Stanescu , Contabil 23:55, 31 Ianuarie 2012
daca termenul este de 5 zile s-ar putea sa va incadrati si sa nu fie motiv de respingere, pentru ca data transmiterii si data luarii la cunostinta nu se iau in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de contestare a deciziei de numire intr-o functie publica si de stabilire a salariului de baza moose007 moose007 Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal in care se poate contesta in instanta, o decizie a conducatorului unei institutii publice, prin care se ... (vezi toată discuția)
Fapta penala ramos57 ramos57 Buna ziua, Sunt pensionar militar si conf.L.263/2010 (O.U.G.nr.1/2011), pensia mi-a fost recalculata in functie de venituri. Detin 3 adeverinte ... (vezi toată discuția)
Schimbare grad de handicap violiza violiza Buna seara, soacra mea in 2010 a suferit o operatie pe creier si a ramas paralizata pe partea dreapta ,nu vorbeste, pana acuma a avut certificat de incadrare ... (vezi toată discuția)