avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA bonuri motorina
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

bonuri motorina

O firma cu obiect de activitate transport international si intern,face aprovizionare de combustibil pe traseu si plateste cu bonuri de casa,se poate deduce tva .
Din 2012 sint acceptate deductibile pe cheltuieli bonurile de combustibil achizitionate in scopul deplasarilor cu masini mici in interes de serviciu?
multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 07:49, 1 Februarie 2012
1.se poate deduce tva pentru ca nu conteaza modalitatea de plata atata vreme cat pentru motorina detneti bonul fiscal si/sau factura din romania.

2.din 2012 se deduce 50% din valoarea cheltuielilor cu combustibilul pentru autovehiculele care nu se incadreeaza la exceptiile legale.

pentru maşinile mici, care se folosesc pt.transport persoane este obligatoriu să întocmesc foaie de parcurs sau se poate deduce şi fără? Mă poate ajută cineva?
obligatoriu foaie de parcurs..
Daca masina e folosita de firma pentru diverse activitati delegatie si foaie de parcurs,decont de cheltuieli..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru masina niko79 niko79 Buna ziua! Tin contabilitatea unui SRL si ma intereseaza daca se poate incheia un contract de comodat pentru masina intre administrator (asociat unic), in ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate bonuri benzina morodansv morodansv Noua lege a bonurilor de combustibil din 14.03.2013 se aplica si cei care nu sunt platitori de tva, dar care inregistreaza cheltuieli cu combustibil? (vezi toată discuția)
Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)