avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca la nivel de institutie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca la nivel de institutie

in prezent avem un contract colectiv de munca care ne ofera doar zile de concediu suplimentare, acest contract se incheie la 31 octombrie 2012 se mai poate face un alt contract colectiv de munca care sa ofere si venituri suplimentare.
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 09:55, 1 Februarie 2012
Depinde daca patronatul este de acord.
Nu deranjanjati !!!!
Patronul meu, dupa ce ani de zile nu a vrut sa incheie un contract colectiv de munca, incepand cu 01.01.2012 ne-a redus concediile tuturor angajatilor la 20 zile calendaristice, indiferent de vechime sau conditii de munca.
Deci se poate si mai rau.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
rosu gheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna in raport cu vechimea in munca nataliaz nataliaz Ma poate ajuta cineva cu informatii despre concediu odihna in raport cu vechimea in munca? Prin lege se acorda minim 21zile concediu indiferent de vechime, ... (vezi toată discuția)
Zile concediu serviciu dragu_stelian dragu_stelian Buna ziua! Am o intrebare legata de locul de munca. Am plecat prin demisie de la vechiul loc de munca la un nou loc de munca. Patronii de la noul loc de ... (vezi toată discuția)
Cate zile de concediu de odihna se vor acorda ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns privind urmatoarea situatie: - la data de 28.06.2018 s-a inregistrat la ITM un Contract colectiv de munca - ... (vezi toată discuția)