avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita prematura?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita prematura?

buna ziua,
se poate incepe o executare silita inauntrul termenului de plata stabilit de instanta in procedura ordonantei de plata?
am platit debitul in termenul stabilit de instanta si totusi mi se face poprire pe cheltuieli de executare. mai mult, anterior poprii comunicate bancii nu am primit niciun act de executare, o somatie..nimic
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:23, 1 Februarie 2012
faceti contestatie. Nu datorati cheltuieli ptr ca la data solicitarii executarii silite, ati platit deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere declaratie notariala pe propria raspundere bogdan12 bogdan12 Buna ziua. In urma cu un an am incheiat o declaratie notariala pe propria raspundere pentru o suma de 5300Ron. Aceasta a fost incheiata ca urmare a unor ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)
Executare silita dragosuilie1960 dragosuilie1960 buna ziua pe data de 23 09 2014 sa dat sentinta de tribunalul sectorului 1 privind admiterea executarii silite cum pot afla numele si adresa executorului ... (vezi toată discuția)