avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum pot obtine subventia de student daca nu sunt cazat ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum pot obtine subventia de student daca nu sunt cazat in camin?

Buna ziua,

Sunt student la bugent in Bucuresti, anul III, licenta. In acest ultim an al facultatii mele am preferat chirie in locul caminului. Am inchiriat un apartament in luna septembrie dar nu am stiut pana recent ca subventia oferita de stat pentru studentii la buget se poate acorda si daca nu sunt cazat intr-unul din caminele universitatii.
Pot obtine subventia in timpul anului universitar, pentru semestrul al doilea?
Daca o mai pot obtine, care este procedeul de obtinere a subventiei daca nu locuiesc in camin si ce acte sunt necesare? Trebuie discutat cu secretariatul facultatii, cu rectoratul universitatii sau cu asociatia de locatari din care fac parte?

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate transfera studentul de la o facultate la alta? caraghe caraghe as dori sa stiu daca este posibil transferul unui student de la o facultate de medicina privata, acreditata ,din bucuresti, la o alta de medicina de stat ,tot ... (vezi toată discuția)
De ce "asa trebuie" ? ContSters160631 ContSters160631 Buna -ziua! Apelez cu incredere la acest forum,sper ca si de aceasta data cineva sa fie in masura sa ma lamureasca. In 2006,sperand la mai bine,m-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in anul 2016 m-am inscris la facultatea de constructii ... ionutandrei10 ionutandrei10 Buna ziua , in anul 2016 m-am inscris la facultatea de construcrii prin echivalare direct in anul 2 fara taxa. Nu am fost prezent, In anul 2018 am facut ... (vezi toată discuția)