avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta care atesta calitatea de coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta care atesta calitatea de coasigurat

In luna noiembrie m-am prezentat la casa jud. de sanatate pentru a mi se elibera adeverinta de cosigurat, atunci am dus si actele necesare, respectiv copie certificat casatorie, adeverinta de la firma sotiei in care se specifica atat faptul ca ei i s-a retinut si virat lunar contributia pentru asigurari de sanatate cat si faptul ca ca figureaza in evidentele firmei cu mine ca si coasigurat. Mi-a fost eliberata aceasta adeverinta dar se specifica ca este valabila doar 3luni.Acum eu ce trebuie sa fac, merg din trei in trei luni la casa de sanatate ? Trebiuie sa duc iar acte doveditoare?Nu rezulta din declaratia de sanatate ca nu s-a modificat nimic in situatia mea?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:18, 1 Februarie 2012
Poate solicita adeverinta de asigurat sotia de la angajatorul sau,atunci cand va va fi necesara,in aceasta adeverinta aparand atat asiguratul cat si coasiguratul,respectiv dvs.Atata timp cat sotia este angajata,nu trebuie sa mergeti la Casa.Angajatorul are obligatia transmiterii lunare a Declaratiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea medicala jercateodora jercateodora Buna ziua, O sa trec direct la subiect,sotul meu a fost operat de apendice,iar angajatorul lui nu a eliberat adeverinta care sa certifice ca este asigurat si ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sistemul public de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un salariat, solicita inscrierea sotiei , la asigurarile de sanatate ca si coasigurat. ce documente trebuie sa solicit salariatului pentru sotie, ... (vezi toată discuția)
Documente coasigurare ile203 ile203 Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei persoane adulte fara venituri? (vezi toată discuția)