avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vinzare masina inregistrata pe firma
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vinzare masina inregistrata pe firma

sunt persoana fizica autorizata- neplatitor de TVA.Am o masina inscrisa pe firma,din 2003.Ce trebiue sa fac sa o vind?
Cel mai recent răspuns: radupaul , utilizator 20:12, 2 Februarie 2012
Puteti sa o vindeti in baza unui contract de vanzare, iar suma incasata se inregistreaza ca venit brut pe PFA.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
george-neagu, moderator
multumesc G David

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc tva? avas avas Buna seara, am urmatoarea intrebare:vand un produs(ca societate comerciala , deci cu factura) cu 100 lei+TVA.A doua zi cumpar de la o persoana fizica (cu acte) ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa de marcat, daca sunt if ? zcb zcb Buna seara, va rog sa -mi spuneti cum pot sa comercializez produse in piata, daca nu am casa de marcat si sunt IF(intreprindere familiala)? Se poate pe baza de ... (vezi toată discuția)
Facturi avans < 5000 incasare numerar ioanaep ioanaep Buna ziua, Am mai pus aceasta intrebare dar nu a raspuns nimeni. In cazul in care avem o masina pe care dorim sa o vindem cu 15 000 lei TVA inclus facem 3 ... (vezi toată discuția)