avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... cine plateste la angajare analizele?
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

cine plateste la angajare analizele?

Buna ziua
Angajatorul ma obliga sa platesc analizele de medicina muncii pentru angajare
Nu am putut sa incep munca deoarece mi s-a spus ca pana nu platesc analizele nu se poarte inregistra contractul la Revisal si intrucat sunt de 2 luni fara servici nu am avut posibilitati sa imi platesc analizele
Ce lege reglementeaza aceasta problema?

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: c0rina , utilizator 13:16, 2 Februarie 2012
Angajatorul plateste tot ceea ce e legat de medicina muncii (examen clinic, de laborator sau paraclinic), la angajare sau periodic.

Cititi:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

Va rog sa cereti angajatorului temeiul legal a ceea ce sustine. Ori nu e informat, ori e de rea credinta.
Daca doriti, puteti face o sesizare catre ITM deoarece sinteti, acum, in cunostinta de cauza.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
ionion2000, utilizator
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic medicina muncii Floricica55 Floricica55 Buna ziua! lucrez intr-o unitate de sanatate publica si am incheiat contract de prestari servicii pentru servicii de medicina muncii cu firma privata.As dori ... (vezi toată discuția)
Control medical periodic angajati elena_1895 elena_1895 La cat se efectueaza controlul medical periodic al angajatilor intr-o firma unde isi desfasoara activitate doar personal TESA ? Ce legislatie prevede acest ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii - mesaj catre angajatori si angajati ionion2000 ionion2000 Angajatori, respectiv angajati, [b]verificati ecusonul medicului care efectueaza examenul clinic la angajare sau examenul clinic periodic [/b]si [b]nu aceptati ... (vezi toată discuția)