avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare

Am castigat la a treia licitatie in data de 09.12.2011 un teren intravilan prin ANAF apartinand unei societati, iar banca la care aceasta avea datorii a formulat obiectiuni pe procesul verbal de adjudecare mentionand ca pretul vanzarii este neserios. In data de 09.01.2012 au formulat plangere la instanta, nefiind citata (afland lucrul acesta de pe internet). La solutia instantei se precizeaza ca este lipsa de procedura si termenul urmator este pe 27.02.2012. Mentionez ca, pana la data cand am aflat de introducerea contestatiei mi s-a eliberat procesul-verbal de adjudecare, el fiind inregistrat la cadastru urmand sa-l ridic pe 09.02.2012. Va rog, lamuriti-ma:
-Termenul de 15 zile de contestatie curge de la data cand banca a formulat obiectiuni pe procesul-verbal(executorul bancii facand obiectiuni) sau de la o alta data, s-au incadrat in termen?
-Banca era in cunostinta pretului neserios asa cum spun ei, cunoscand pretul de pornire(prima licitatie) pentru ca la cele doua licitatii de dinainte nu s-a prezentat niciun eventual cumparator. Cand la a treia am licitat, ei au contestat.
-Daca sunt citata ca intimat pot sa ma prezin la termenul de pe 09.02.2012, este necesar un avocat?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:15, 1 Februarie 2012
un avocat ar fi bun deoarece executarea silita nu este chiar o materie usor de digerat.
in plus, seriozitatea pretului este mai mult o chestiune de practica si comparatie, expertiza si ar fi necesar cineva care ar avea cunostinte de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare gabidelta gabidelta Am castigat la a treia licitatie in data de 09.12.2011 un teren intravilan prin ANAF apartinand unei societati, iar banca la care aceasta avea datorii a ... (vezi toată discuția)
Refuz declarare adjudecatar Ofof Ofof Buna ziua Vin cu o alta situatie care mi sa intamplat astazi:) Lictatie publica de vanzare a unui imobil. Pretul de incepere al licitatiei la acest ... (vezi toată discuția)
A 11-a licitatie hunedoreanul hunedoreanul azi am participat 3 persoane la a 11 licitatie a unui teren intravilan. la prima licitatie pretul a fost de 57500 la a doua 43125, la a 11 ( adika azi ) ... (vezi toată discuția)