avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violarea secretului corespondentei?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violarea secretului corespondentei?

Am o maaare problema si am mare nevoie de un sfat competent. Daca un coleg de-al meu m-a rugat la un moment dat sa-i schimb parola de la email si m-a rugat sa-i sterg niste fisiere-adica sa intru in emailul lui si sa sterg anumite documente- acum, certandu-ma cu acesta, sunt pasibila de plangere pt violarea secretului corespondentei? mentionez ca am mesaje de pe hi 5 in care acesta ma roaga expres sa-i sterg niste documente. am nevoie mare de sfatul dvs.
Nu, intrucat ceea ce ati facut a fost cu acordul si la rugamintea persoanei in computerul caruia ati patruns .Pastrati acele mesaje prin care v-a rugat, pentru a avea dovezi in caz ca va va acuza vreodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Violarea intimitatii ContSters191217 ContSters191217 Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra,pentru ca am o problema destul de delicata si nu stiu cum sa o rezolv. Fostul prienten mi-a pus pe net un film ... (vezi toată discuția)
Violarea intimitatii si a corespondentei electronice Alexicu Alexicu Buna, As avea si eu o problema. Sotul meu imi citeste in mod regulat mesajele de pe telefonul mobil iar in ultima vreme a inceput sa-mi cotrobaie si prin ... (vezi toată discuția)