avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune materiale si morale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune materiale si morale

Buna seara.In cazul ca nu platesc daunele morale si materiale ce se intampla????Se adauga la anii de pedeapsa ????Sotului mei iau dat 10 ani(este deja arestat) si mie mia dat 3ani si 4 luni de cand ramane definitiva si irevocabila.Ce se intampla daca nu platesc???
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
acuezii, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 20:42, 1 Februarie 2012
Daunele materiale si morale fac parte din latura civila a procesului penal, drept consecinta veti fi exectuati silit pe materie civila, iar in caz ca aveti bunuri vor fi puse sub sechestru , iar pe conturi poprire.
Am inteles.Dar daca nu avem nimic pe numele nostru si nici conturi.El e arestat iar eu lucrez la stat pe 550 Ron.Deci sa inteleg ca daca nu am nu le dau nimic????
Nu vi se adauga la pedeapsa. Vi se vor executa bunurile. Daca nu aveti, va recomand sa munciti in penitenciar si sa incercati sa platiti daunele deoarece va va ajuta la liberarea conditionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu administratia nationala a penitenciarelor marystanga marystanga Buna ziua, A-ti putea va rog sa ma ajutati din nou intr-o problema si anume in urma unui titlu executoriu s-a facut poprire pe cont iar institutia respectiva ... (vezi toată discuția)
Dacă făptuitorul va face închisoare pentru comiterea unei fapte penale, mai poate fi obligat și la plata daunelor morale către victimă? Tarzan2012 Tarzan2012 Daca făptuitorul va face inchisoare pentru comiterea a unei fapte penale, mai poate fi obligat si la plata daunelor morale catre victimă? Cineva ... (vezi toată discuția)
Daune pentru inchisoare facuta pe nedrept bobycata bobycata Buna seara , in anul 2010 am fost condamnat la inchisoare cu executare la 2 ani jumatate , in timpul recursului am reusit sa plec din tara . In sfarsit , in ... (vezi toată discuția)