Buna seara , in anul 2010 am fost condamnat la inchisoare cu executare la 2 ani jumatate , in timpul recursului am reusit sa plec din tara . In sfarsit , in anul 2013 am facut pedeapsa in italia , fiind eliberat conditionat dupa 4 luni , deoarece sentinta s-a rejudecat . Nu am efectuat fapte penal . Am venit in tara de 3 ori a 4-a oara fiind arestat pe mandatul acela vechi din 2010 , eu avand la mana toate foile traduse , originale , legalizate , am stat 7 luni in penitenciar pana mi s-a admis contestatia la executare , . Ce daune penale pot sa cer si pe cine trebuie sa dau in judecata ? Multumesc
Mi se pare ca la o pedeapsa de 2 ani si jumatate, 4 luni nu poate inseamna ca ati executat pedeapsa in nici un caz..
Nu inteleg exact cum sa fi fost liberat conditionat dupa numai 4 luni, nu ati executat nici macar jumatate din pedeapsa, fractia minima in conditiile in care ati fi prestat o munca.
Doar daca ati fost achitat sau gasit nevinovat aveti dreptul la daune morale si materiale.
Daca ati fost liberat conditionat nu inseamna ca ati fost nevinovat.
Nu se dau daune la cei vinovati care fac inchisoare.
Re-judecare
tariq
sunt cetetean straiini casatorit cu o romanca ..am primit 3 ani cu suspendare pedepsei sub art 215.cp...am executat doar un an si 2 luni din pedeapsa date de ... (vezi toată discuția)
Ajutor
thepatriot
Am fost condamnat la 5 ani cu executare pt frauda de carti bancare. Am executat jumatate din pedeapsa iar dupa legea statului in care ma aflu am dreptul la ... (vezi toată discuția)