avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lista persoanelor angajate aflate in incapacitate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lista persoanelor angajate aflate in incapacitate temporara de munca se mai transmite la casa de asigurari sociale de sanatate?

Buna seara,

incepand cu 3 ianuarie un salariat are Concediu Medical.
am primit certificatele medicale .
nu stiu daca se mai completeaza si se mai transmite Raportarea concedii medicale catre CAS.

multumesc,
o seara frumoasa tuturor (cam friguroasa )
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:22, 2 Februarie 2012
Dupa cate cunosc,se mentine obligatia prevazuta la (6)art.81 Norme 60/32 si anume: "Angajatorii au obligaţia să transmită casei de asigurări sociale de sănătate, în termen de maximum 6 zile de la data la care au fost înştiinţaţi cu privire la apariţia stării de incapacitate temporară de muncă, lista persoanelor angajate aflate în incapacitate temporară de muncă, precum şi datele de identificare, respectiv numele medicului prescriptor şi unitatea în care funcţionează acesta şi declaraţia prevăzută la alin. (2), dacă au solicitat-o."
Cat despre cm,se raporteaza cand exista de recuperat sume reprezentând indemnizaţii achitate care depăşesc obligaţia lunară de plată a contribuţiei pentru concedii şi indemnizaţii, ,respectiv Centralizatorul privind certificatele de concediu medical prevăzut în anexa nr. 18din Norme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare la domiciliu concediu medical smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Am un angajat care m-a informat in scris ca incepand de azi e in concediu medical. Informarea s-a facut ... (vezi toată discuția)
Declararea concediu medical la casmb tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua, am nevoie de lamuriri in privinta ordinului 430/11.05.2010, referitor la concediul medical. Am inteles ca angajatului ii revine obligatia ca in ... (vezi toată discuția)
Ordinul 430 din 2010 privind concediile medicale despi despi Buna ziua! Concediul pentru maternitate si concediul pentru urgenta medico - chirurgicala se anunta la casa de asigurari de sanatate? (vezi toată discuția)