avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prezenta minorilor la procesul de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prezenta minorilor la procesul de divort

exista vreo cale prin care fiul meu minor (16 ani) sa participe la procesul de divort?
Cel mai recent răspuns: Eladaela , utilizator 09:20, 6 Februarie 2012
depinde pentru ce anume sa participe?...oricum, el va veni sa spuna cu ce parinte doreste sa stea
el doreste sa fie prezent in sala in timpul procesului
Are voie sa stea in sala in timpul procesului, fara probleme.
Ar trebui sa va ganditi mai mult la acest aspect si la impactul pe termen lung pe care l-ar putea avea asupra copilului. Parca l-ati duce la un spectacol. Daca nu divortati de comun acord, mai bine l-ati scuti de o asemenea experienta.
Sunt constienta de impact.Este dorinta lui,eu am incercat sa ii explic ca nu este necesar ca ei(el si fratele lui in varsta de 19 ani)sa fie prezenti.Raspunsul a fost ca ei vor sa-mi fie alaturi.In ceea ce ma priveste,va pot garanta ca nu voi face circ,chiar daca nu este un divort de comun acord.Voi incerca doar sa ma apar(in cei mai civilizati termeni)de acuzatiile(nefondate)care mi se aduc.Sunt copiii mei si cred ca nimeni,mai mult decat mine nu le vrea doar binele.Eu sper ca o sa reusesc sa ii fac sa se razgandeasca.(ei au fost cei care m-au rugat sa adresez aceasta intrebare,ptr ca eu le-am spus ca ,cel putin cel mic,care este inca minor,nu are acces intr-o sala de judecata)
Va multumesc cu respect.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
Eladaela, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort din culpa comuna cris_deo cris_deo buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: \" ... (vezi toată discuția)
Divorț în lipsa acordului uneia dintre părți ContSters57553 ContSters57553 Daca nu vreau sa ii acord divortul sotului meu, acesta poate divorta? (vezi toată discuția)
Divort mihali mihali Buna ziua, Revin cu rugamintea de a ma sfatui cum sa procedez in situatia urmatoare: 1. In cazul in care sotul meu nu doreste sa fie implicat in ... (vezi toată discuția)