avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prezenta minorilor la procesul de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prezenta minorilor la procesul de divort

exista vreo cale prin care fiul meu minor (16 ani) sa participe la procesul de divort?
Cel mai recent răspuns: Eladaela , utilizator 09:20, 6 Februarie 2012
Va multumesc din suflet ptr intelegere.Cred ca de la inceput am specificat ca sunt de acord cu acest divort si chiar i-am cerut "sotului" meu sa ceara desfacerea casatoriei din culpa comuna.Insa in cererea de divort am citit cu totul altceva.Adica faptul ca eu sunt vinovata de problemele din aceasta casnicie,ceea ce nu este adevarat.Cand se intampla astfel de lucruri,vina apartine amandurora,si sunt de acord cu asta.Nu cred ca mai conteaza cine a fost MAI vinovat si nu cred ca trebuie sa aratam asta instantei si lumii.Orgoliul nu ii da voie insa sa accepte asta si vrea sa arate tuturor ca el a fost doar o "victima" iar eu chiar nu pot sa accept asta.O sa spun si instantei ca SUNT DE ACORD cu acest divort dar nu sunt de acord cu faptul ca problemele noastre s-au datorat"diferentelor intelectuale" dintre noi.(si multe altele)Discutia ar fi mult mai lunga dar chiar nu simt nevoia sa imi justific pozitia.Stiu doar ca NU VREAU sa mai accept umilinte si jigniri in particular si in public,doar ptr a evita circul.Si nu depinde asta dor de pozitia mea in instanta.
Sper ca m-am facut cat decat inteleasa.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din culpa comuna cris_deo cris_deo buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: \" ... (vezi toată discuția)
Divorț în lipsa acordului uneia dintre părți ContSters57553 ContSters57553 Daca nu vreau sa ii acord divortul sotului meu, acesta poate divorta? (vezi toată discuția)
Divort mihali mihali Buna ziua, Revin cu rugamintea de a ma sfatui cum sa procedez in situatia urmatoare: 1. In cazul in care sotul meu nu doreste sa fie implicat in ... (vezi toată discuția)