avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile angajatului in sistem leasing
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile angajatului in sistem leasing

Buna ziua!. Sunt angajat la o firma in sistem leasing, cu contract pe perioada determinata (de un an). Intrebarea mea este daca beneficiez de toate drepturile oferite de angajator( ma refer la prime , bonusuri oferite angajatilor). Din informatiile pe care le detin se pare ca nu am dreptul la prima si bonus pe motiv ca nu sunt angajat al firmei;desi prestez aceasi munca ca si colegii mei.Este corect, este legal?

Alte discuții în legătură

Prima de craciun Alexandra Roman Alexandra Roman Buna ziua, Anul trecut am primit din partea firmei unde lucrez o prima de Craciun echivalenta unui salariu. Ni s-a spus ca nu este al 13-lea salariu ci un ... (vezi toată discuția)
Bonus salarial in concediu crestere copil? Geani80 Geani80 buna ziua, momentan sunt in concediu de crestere a copilului si am aflat ca firma la care sunt angajata a acordat bonusuri si mariri de salariu pt activitatea ... (vezi toată discuția)
Un produs oferit ca bonus se supune dreptului la garantie Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Detin un magazin online si doresc sa stiu daca, la vanzarea unui produs mai acord un produs ca bonus de acelasi fel ca si cel cumparat sau de alt ... (vezi toată discuția)