avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... certificat de atestare fiscala primarie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

certificat de atestare fiscala primarie

avea valabilitate 30 de zile de la datav emiterii sau nu?

certificat emis in 19.05.2011, pana cand era valabil?(pana la 31.05.2011 sau 18.06.2011) am nevoie de raspuns urgent pt a depune contestatie la mediu la programul casa verde.
mentionez ca dosarul l-am depus in 01.06.2011.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:36, 2 Februarie 2012
Certificatul fiscal daca este emis in timpul lunii pana la data de 25 ale lunii este valabil numai luna in care a fost emis
Daca certificatul fiscal este emis dupa 25 ale lunii,valabilitatea se intinde si luna imediat urmatoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala misaaa misaaa buna ziua, Ce valabilitate are un Certificatul de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale emis la data de 19.05.2011? conf.Codului Fiscal in ... (vezi toată discuția)
Contestație afm Societatea Română pentru Prevenirea și Recuperarea Medicală a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral SRPRMPAVC Societatea Română pentru Prevenirea și Recuperarea Medicală a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral SRPRMPAVC Bună seara, Vă expun următoarea situație bizară de respingerea dosarului RO32-41,.. pe care am întâmpinat-o cu AFM pentru programul Casa Verde Panouri ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat fiscal smj smj Buna ziua, As dori sa stiu cat timp este valabil un certificat fiscal. Va multumesc! (vezi toată discuția)