Pana asta vara era un locatar care ne citea apometrele,semnam frumos pe hartie, iar banii pentru citirea apometrelor se sototeau in fiecare luna/familie, pe centralizator.Apoi s-a schimbat atat conducerea cat si personalul asociatiei,iar casierul vine sa citeasca apometrele,fara sa anunte,de obicei vine la ora 1-2 ziua,cand cei mai multi locatari sunt la serviciu.L-am informat sa vina seara,dar nu vrea.Consumul de apa mi-l trece cat considera,nu semnez nucio hartie si in plus scrie cu creionul.
Ce pot face in situatia data?
Legal reprezentantul asociatiei de proprietari este presedintele acesteia
Contactati presedintele de asociatie,explicati ca faceti parte din categoria de cetateni care pentru a-si asigura resursele financiare necesare unui trai decent aveti un loc de munca care nu ii permite sa lipsiti in mijlocul zilei ,pentru a sta la dispozitia casierului
In situatia in care detineti apometre individuale afalte in perioada de valabilitate metrologica ,constituie abuz inregistrarea de valori nereale
Puteti contesta valorile impuse prin contestarea listei de plata a intretinerii in termen de 10 zile de la afisare.Presedintele detine obligatia sa raspunda in termen de 7 zile
Vorbim cu domul Boc sa va citeasca apometrele. Halal situatie, dar cine va impiedica sa va faceti singura lecturarea apometrelor si sa o prezentati la asociatie. Chiar nu are nimeni capul pe umeri pe-acolo sa rezolve ce-a mai simpla problema din asociatia dumneavoastra? Daca cade drobul de sare si omoara copilul? Cine trebuie sa i-a drobul de pe soba? Cine doamna? Chemati tot pe domnul Boc?
Vai de capul nostru, dar asa conducere, asa proprietari. No comment!
Vorbim cu domul Boc sa va citeasca apometrele. Halal situatie, dar cine va impiedica sa va faceti singura lecturarea apometrelor si sa o prezentati la asociatie. Chiar nu are nimeni capul pe umeri pe-acolo sa rezolve ce-a mai simpla problema din asociatia dumneavoastra? Daca cade drobul de sare si omoara copilul? Cine trebuie sa i-a drobul de pe soba? Cine doamna? Chemati tot pe domnul Boc?
Vai de capul nostru, dar asa conducere, asa proprietari. No comment!
Imi tin evidenta scrisa si nu coincide su evidenta casierului.Dupa cum am spus:nu semnez nicaieri,scrie cu creionul,iar cand ma duc sa reglam situatia sterge,modifica cu consumul real,dar la facturare este diferenta mereu.Eu mi-am luat si marja de pierderi la apa si sunt diferente mari .
Perfect de acord cu dl Adam Grecu. Nu va opreste nimeni sa va faceti singura citirea apometrelor. Sunt formulare pentru asa ceva, il completati in 2 exemplare, cereti semnatura de primire si totul e rezolvat simplu, fara alte discutii . Inteleg sa fie astfel de probleme in cazul in care asociatia desemneaza o anume persoana remunerata sa faca citirea , iar acea persoana refuza sa va citeasca apometrele sau sa citeasca la ora care ii convine , astfel ati plati un serviciu de care nu beneficiati .
De ce nu mergeti la asociatie si sa vorbiti cu acel casier si sa ii spuneti o zi in jurul acelei ore 1-2 ziua in care cineva sa-i deschida usa, sa poata citi ce este de citit pe acolo?. Poate omul se afla numai atunci in timpul programului, iar daca ar veni pentru dvs. seara, ar insemna sa faca ore suplimentare care nu sunt platite conform contractului de munca. Dumneavoastra v-ar conveni sa trebuiasca sa va intoarceti seara la serviciu desi programul dvs. se termina la ora 14 de exemplu?.:O