avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract prestari servicii cu o fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract prestari servicii cu o fundatie

Buna ziua,
as dori sa stiu daca, in calitate de formator, pot incheia un contract de prestari servicii - persoana fizica, cu o fundatie in vederea sustinerii de cursuri de formare profesionala acreditate.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:19, 2 Februarie 2012
Fundatia poate incheia contract de furnizare servicii de instruire/formare cu operatori economici (inclusiv pfa). Dumneavoatra trebuie sa va autorizati ca pfa si veti putea oferi astfel de servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de achizitie persoana fizica noa noa Poate, in baza legii nr. 98/2016, o institutie publica sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana fizica care nu este inregistrata ANAF, doar pe ... (vezi toată discuția)
Contract achizitie publica noa noa Se pot incheia in baza legii achizitiilor publice contracte de prestari servicii cu persoane fizice, sau acestea trebuie sa fie independente sau autorizate? (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)