avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poprire conturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poprire conturi

Buna ziua.Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.Am castigat definit si irevocabil un litigiu de munca.Intrebarea este urmatoarea:din momentul in care am intrat in posesia comunicariilor finale,m-am adresez unui executor judecatoresc la care am platit si onorariul aferent.Procedura pentru poprirea conturilor bancare ale societatii care trebuie sa ma despagubeasca,trebuie(daca am inteles bine) sa parcurga cativa pasi intr-un circuit intern(executor-aprobare judecator-poprire conturi bancare).Care ar fi termenul rezonabil pentru porprirea propriu-zisa a conturilor bancare????Nu este usor depasit termenul de 2 saptamani de cand astept acest lucru
??La ce perioada sa ma astept ca imi pot recupera banii??Cu stima.
Cel mai recent răspuns: mariusvladut , utilizator 14:54, 2 Februarie 2012
incuviintarea executarii depinde de fiecare judecatorie. in general se da termen cam la 2-3 saptamini. apoi mai dureaza redactarea incuviintarii si abia atunci executorul poate trimite poprirea prin posta. Banca are la dispozitie 15 zile sa anunte executorul, etc.
de obicei dureaza cam 3-4 luni cu totul( asta daca se redacteaza incuviitarea int-o luna)

asta daca nu contesta executarea si se trece la validare popirii care se judeca ca orice proces, fond , apel , recurs....cca. 2 ani....#-o
Buna ziua.Cu alte cuvinte,cred ca varianta optima ar fi o adresa scrisa prin care sa fie instiintati despre o ,,posibila poprire a conturilor bancare,,,iar in situatia aceasta cred ca ar fi suficienti de cerebrali sa faca plata pentru a nu ajunge in postura mai sus amintita.Va rog frumos sa-mi spuneti daca ar mai fi sia alta varianta de recuperare a creantelor???
Cu stima.
Nu pot sa cred..........Am ramas fara cuvinte!!!!Pe langa faptul ca durata procesului dureaza de 1 an si jumatate,ai castig de cauza in prima instanta,castigi recursul definitvi si irevocabil........iar dupa toate acestea s-ar putea sa se initieze un alt proces pentru recuperea dreapturilor tale.......Incredibil.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire executare silita irevocabila sacksys sacksys Buna ziua! In anul 2009 am dat in judecata o persoana care imi era debitoare cu o suma substantiala de bani. Avocatul a inregistrat acest dosar pe rol, pe ... (vezi toată discuția)
Castigare in parte litigiu de munca andrei_coma andrei_coma In primul rand Hristos a Inviat!.. iar intrebarile mele sunt legate de admiterea in parte a actiunii intr-un litigiu de munca. Procesul a durat in jur de 5 ... (vezi toată discuția)
Despre executarea silita ROMANFLORIN ROMANFLORIN am contestat executarea silita (cerand anularea somatiei, suspendarea oricaror forme de executare, anularea actelor de executare si tuturor cheltuililor ... (vezi toată discuția)