avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cam cat costa un executor?
Discuție deschisă în Executare silită

cam cat costa un executor?

am castigat un proces prin ordonanta prezidentiala adik minora mi a fost incredintata mie pe perioada procesului pe fond dar copilul este la el si tot nu vrea sa mi.l dea am inteles ca trebuie sa caut un executor cam cat mar costa sa stiu sa ma pregatesc multumesc
Cel mai recent răspuns: BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT , Executor judecatoresc 15:17, 2 Februarie 2012
Cheltuielile facute cu ocazia executarii silite intra in sarcina debitorului
adik? nu inteleg?
cam cat mar costa asa o suma rotunda!
Executorul judecatoresc poate initial sa estimeze o suma,care poate fi substantial majorata urmare actelor,actiunilor,publicatiilor ,necesare de executat in cadrul procedurii de executare
Numai la finalizarea executarii titlului executoriu,executorul judecatoresc poate pronunta cu certitudine valoarea cheltuielilor de executare ,in baza documentelor la dosar
vezi Ordinul ministrului justitiei nr. 2550/C din 14 noiembrie 2006
Aici sunt stabilite onorariile minimale si maximale pentru serviciile prestate de executorii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc- onorariu; costuri Pantaziroxana Pantaziroxana Buna ziua . Cam cat cost onorariul unui executor judecatoresc ? Eu stau la comun cu sotul si copii mei , soacra , sora sotul meu si copii acesteia , dupa ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc trimite scrisoare recomandata? flori9 flori9 Buna ziua, am primit la cutia postala o instiintare pt a ridica o recomandata. Vreau sa va intreb daca imi poate veni de la executorul judecatoresc scrisoare ... (vezi toată discuția)
Costuri executare silita robertsega32 robertsega32 Care ar fi costurile executarii silite, pentru debitor, la suma de 250 milioane? Nu reusesc sa gasesc nicaieri. Va multumesc. (vezi toată discuția)