avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc- onorariu; costuri
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc- onorariu; costuri

Buna ziua . Cam cat cost onorariul unui executor judecatoresc ?
Eu stau la comun cu sotul si copii mei , soacra , sora sotul meu si copii acesteia , dupa moartea socrului meu , soacra mea a dorit sa faca succesiunea la notar , ea vreea sa ne dea mai putin teren decat ni se cuvenea , dupa mult timp de cand am actionat in instanta , a sosit si verdictul , acolo spunea ca sotul meu va ramane cu ... metri patrati , iar sora sotului meu ii va plati sotului suma de ... , iar soacra ii va plati sotului meu suma de ... , iar in urma acestor plati vom elibera bucataria care va deveni propietatea lor .
Mar interesa cam cat cost onorariul unui executor judecatoresc ?
Cam in cat timp se va face executarea ?
Cel mai recent răspuns: ContSters140930 , utilizator 20:55, 29 Mai 2012
Va sfatuiesc sa consultati putin Ordinul 2550/C/2006 unde sunt afisate onorariile minimale si maximale percepute de executorii judecatoresti.
Cu privire la timpul in care se va face executarea....multe proceduri de executare silita sunt de durata, depinde si de cat de repede se misca executorul.
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
andrada_sb, utilizator
Onorariul executorului il ve-ti negocia cu acesta si este stabilit prin lege ca, valoare maximala.
Executarea poate dura mai putin sau mai mult in functie de eventualele contestatii, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cam cat costa un executor? radumihaela radumihaela am castigat un proces prin ordonanta prezidentiala adik minora mi a fost incredintata mie pe perioada procesului pe fond dar copilul este la el si tot nu vrea ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc trimite scrisoare recomandata? flori9 flori9 Buna ziua, am primit la cutia postala o instiintare pt a ridica o recomandata. Vreau sa va intreb daca imi poate veni de la executorul judecatoresc scrisoare ... (vezi toată discuția)
Executorul mi-a spus asa a vrut muschii mei ADRIANSILV ADRIANSILV Executorul mi-a pus o taxa de 22 de milioane vechi pentru o punere in posesie a unui teren de 300 de metrii patrati pentru care m-am judecat si am ... (vezi toată discuția)