avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... doctorat in drept
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

doctorat in drept

buna ziua! poate ca nu este acesta cel mai bun loc pentru a pune intrebarea, insa as dori sa stiu daca a urmat cineva recent/daca urmeaza in prezent cursurile de doctorat la univ. titu maiorescu din bucuresti. m-ar interesa sa ma inscriu din 2012 si as dori sa aflu cum se desfasoara examenul de admitere (e tip sinteza, spete, grile etc).
de asemenea, imi puteti spune si ce curs de doctorat ati urmat si cum vi s-a parut? as dori sa fac doctoratul in ideea ca voi aprofunda materia care ma inteeseaza, sub indrumarea unui profesor cu experienta vasta in domeniu.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana13 , utilizator 17:42, 10 Februarie 2012
Deh, la noi doctoratele sunt ca notariatele: intra cine cunoaste!
Totusi, la Titu Maiorescu primeste doctoranzi Dl. Prof. Urs (la civil).
Dar, daca intrati pe intrarea imediat urmatoare (adica N Titulescu), puteti fi doctorand la Dl. Prof. Boroi (la civil) sau la Dl. Prof. Neagu (la penal).
Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
facultati bune pt masterat 2011 sbdcl sbdcl cine a fost la nicolae titulescu sau titu maiorescu ce parere au de masterat acolo,cum este modalitatea de predare ,se cer bani in plus cum am auzit ?rasp va ... (vezi toată discuția)
Master 2006 dirtchamber dirtchamber Salutare tuturor. Sper ca am nimerit topic-ul potrivit, iar daca nu, sa nu se supere nimeni. Am o intrebare legata de cursurile de master de anul acesta de la ... (vezi toată discuția)