avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anunt angajator despre sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anunt angajator despre sarcina

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. Cum voi anunta angajatorul despre sarcina, ce hartie trebuie sa duc, de la ce medic? Si cum pot fi sigura ca nu o va face pierduta si ma va da afara.
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: pussycat85 , utilizator 15:08, 2 Februarie 2012
Redactati o instiintare (in 2 exemplare) la care atasati dovada de la medic. Depuneti actele la registratura companiei si cereti inapoi un exemplar cu numar de inregistrare. Daca firma nu detine registru de intrari, atunci trimiteti actele prin posta, cu confirmare de primire.
sfat. daca vedti ca sunteti in pericol sa va concedieze si suntetipana in luna a -7a cand puteti lua concediu prenatal, intrati in concediu de sarcina cu risc....simpla notificare ca sunteti insarcinata nu iloobliga sa nu va concedieze.
Va multumesc pentru raspunsul promt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si cand anunt seful ca sunt insarcinata? savuanamaria savuanamaria Buna ziua tuturor, am citit aici pe forum modalitatea de a anunta seful ca sunt insarcinata(si modelul actului), insa am o problema, in firma asta adeverintele ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pe perioada preavizului hecuba hecuba Buna ziua, am urmatoarea situatie: in data de 29 aprilie am primit decizia de desfiintare a postului si concediere cu art 65. Sunt in preaviz 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Program redus de lucru cosmina_y cosmina_y Buna ziua.Sunt insarcinata in 26de saptamanii si as dori sa stiu daca pot trece la program redus de 6ore pe baza adeverintei de la medicul specialist si in ... (vezi toată discuția)