avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical pe perioada preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical pe perioada preavizului

Buna ziua,
am urmatoarea situatie: in data de 29 aprilie am primit decizia de desfiintare a postului si concediere cu art 65. Sunt in preaviz 20 de zile lucratoare, adica pana la data de 29 mai.
In acest moment sunt insarcinata in 8 saptamani, sarcina ce nu am apucat sa o anunt oficial la locul de munca fiind prea mica inainte de a mi se desfiinta postul ( de stiut stiau ca sunt insarcinata, dar nu am dus hartii)
ieri am fost la medicul de familie, mi-a dat un concediu medical de 5 zile, pentru aceasta saptamana ( luni-vineri)
-In aceasta stuatie, preavizul se supenda pana cand? Pana sambata ( zi nelucratoare) sau pana luni?
-Daca luni ma duc si obtin un nou concediu medical, de la medicul ginecolog, din nou se suspenda preavizul?
-Cat concediu medical am dreptul? Exista posibilitatea sa o tin din medical in medical pana la intrarea in prenatal? Am din acest moment 142 de zile, pana la intrare in prenatal
-Angajatorul imi poate refuza plata concediului medical pe vreun motiv?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 29 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
:offtopic: Interventie moderator

In Regulamentul acestui Forum se dispune:
1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

1.3. Nu ne dorim sa postezi mesaje consecutive in aceeasi discutie; timp de 30 de minute de la publicare poti folosi butonul Editeaza pentru a-l completa (sau corecta), nu posta cate un mesaj nou in acest interval daca ai uitat sa scrii ceva.

Am respectuoasa rugaminte ca pe viitor sa respectati aceste prevederi din Regulamentul de postare.
in prenatal se intra la 28 de saptamani. Am calculat cat mai am de acum pana la 28 de saptamani

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt insarcinata in 5 luni jumatate, sarcina cu risc ... Ella Coz Ella Coz Bună ziua, sunt insarcinata in 5 luni jumatate, sarcina cu risc la firma unde sunt angajata am contract determinat. Angajatorul m-a anunțat ca nu o sa îmi ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere salariata gravida bvr bvr Dragi colegi de forum, As dori sa supun atentiei dvs urmatorul caz: Salariata unei firme primeste preaviz de concediere articolul 65 alin. dupa cateva zile ... (vezi toată discuția)
Medicul de familie nu ma lasa sa intru in prenatal! Mabel Mabel Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta. Sunt insarcinata in 29 de saptamani si vreau sa intru in concediu prenatal insa medicul meu de familie ... (vezi toată discuția)