avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda constructie neautorizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda constructie neautorizata

Am citit mai demult pe unul dintre topic urile deschise pe acest forum cum ca ar exista o lege care spune ca daca timp de doi ani nu se constata constructia ilegala termenul se prescrie,deci nu se mai poate amenda dupa trecerea celor 2 ani,asa ca va rog sa mi spuneti si mie care ar fi legea respectiva.Va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: luizacostache , utilizator 23:21, 1 Noiembrie 2008
Legea 50/1991 (art. 31).
Va multumesc inca o data pt sprijinul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mici modificari in apartament pif10oct@yahoo.com pif10oct@yahoo.com Bucataria comunica cu balconul printr-o fereastra;,am taiat peretele la jumatate de fereastra in jos ( lat de 55 cm si inalt de 80 cm), lasand jos un prag de ... (vezi toată discuția)
Casa fara autorizatie de constructie adm_catalin adm_catalin Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: tatal meu a construit casa (a extins cu cateva camere) in care locuiesc prin anul 2000, dar fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Legea 50/1991 Pith0n Pith0n Buna ziua, Am cumparat recent un apartament care a fost complet modificat de fostul propietar in urma cu 3 ani de zile. De curand am fost reclamat de vecini ... (vezi toată discuția)