avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri polita de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri polita de asigurare

am avut un accident de masina soldat cu victima . a urmat un proces penal siam o hotarare a curtii de apel definitiva prin care m-a obliga la plata unor daune materiale si morale. vreau sa stiu care sunt pasi pe care trebuie sa-i urmeze partea vatamata sa obtina bani iar daca nu obtine bani daca se poate lua masuri impotriva mea si care sunt acelea
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 20:37, 2 Februarie 2012
partea vatamata trebuie sa puna in executare hotararea. Ar fi trebuit ca in procesul penal sa fie citat si asiguratorul ca sa fie obligat el la plata acestor despagubiri in limita valorii politei de asigurare.
Asta daca erati acoperit la data accidentului de o polita de asigurare RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident auto, calcul despagubiri gby551 gby551 Buna ziua! Am fost victima unui accident auto, rezultatul fiind masina dauna totala, mana rupta si alte lovituri la membre. Inca nu am contactat asiguratorul ... (vezi toată discuția)
Daune morale in caz de accident cu vatamare corporala din culpa. ovidiusimion ovidiusimion Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta de a ma ajuta cu cateva informatii si sfaturi in cazul unui accident soldat cu vatamare corporala din cupla. In ... (vezi toată discuția)
Plateste asiguratorul? wiktor_i wiktor_i In urma unui accident cu vatamari corporale am fost condamnat la inchisoare cu suspendare si la plata unor despagubiri materiale si morale substantiale.In ... (vezi toată discuția)