avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de pe camp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de pe camp

ce se poate intampla daca x a cules de pe un teren mai multe capitule de floare soarelui cauzand un prejudicu de 10 lei ,s-a inceput urmarirea penala dupa care invinuitul a scos inginer topograf si a stabilit faptul ca de pe parcela de unde s-a sustras ii apartine acestuia.Partea vatamata poate sa-si retraga plangerea si sa se dispuna scoatere de sub urmarire penala.
Daca partea vatamata nu si retragere plangerea ce solutii sunt posibile?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:12, 3 Februarie 2012
la un asa prejudiciu cam greu sa se intample cava rau.
mi-e greu sa cred ca se va ajunge in instanta cu asa ceva
fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni,
dar daca erau seminte cu cristale swarovski se pune altfel problema:D
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
Stefan Bicov, Avocat
Probabil inlocuirea raspunderii penale cu raspunderea administrativa. Primeste o amenda si atat.
da s-a ajuns in instanta
nu se poate dispune scoatere ferma intrucat nu s-a stiut linia de hotar

Alte discuții în legătură

Furt. recoltarea de pe un teren propriu, dar semãnat de altã persoanã . mosmartin mosmartin In data de 08.11.2011 reclamantul TN a sesizat Parchetul de pe langa jud. Baia Mare cu privire la faptul ca in ziua de 10.09.2011 SC. A*** SRL i-a recoltat ... (vezi toată discuția)
Martor - marturie mincinosa xuser xuser Pe scurt: vin 5 sa ma bata. Politia il prinde pe unul iar ala cheama ,sa zicem, pe 2 dintre complici ca martori (mincinosi evident). Daca din martori devin ... (vezi toată discuția)
Furt din mall...pedeapsa? floreastefan floreastefan Buna ziua! ziua trecuta am facut o greseala, in sensul ca am incercat sa sustrag din incinta unui magazin din mall 2 articole vestimentare in valoare de 389 ... (vezi toată discuția)