Da, s-a completat dosarul cu "marturii" dupa un an si ceva, ale unor persoane care nici nu-si mai aminteau de mine sau fapta. Rezultatul: acelasi sup, aceeasi amenda.
Deci, sunt convinsi ca, cu aceste "marturii/dovezi" pot sa castige in instanta. Halal!
Sa platesc amenda, chiar daca n-am recunoscut fapta? Nu de alta, dar e infiorator.
Multumesc pt. raspuns. Motivul plangerii a fost impotriva masurii, ca am avut un comportament ireprosabil zeci de ani, ca nu recunosc fapta, ca e doar o neatentie.
Cel care face asta, primeste tot o amenda iar unul care nu s-a gandit si facut nici o secunda la asa ceva, primeste la fel. Un caz in care toata lumea a inteles situatia, apare si scris, dar unii vor sa fie ca ei. Asa zisele lor dovezi sunt indirecte, nereale, tendentioase, calomnioase. Dovezile in favoarea mea nu conteaza, nu stiu, nu vor, chiar ascunse. Si mai sunt platiti din bani publici. De la inceput stiau, ce si cat o sa iau, putea fi o mumie in locul meu, patea la fel. E imposibil sa te aperi in tara asta?
Inca o mostra de "adevar" primita de la functionarii statului, pe banii si demnitatea mea.
Termen contestatie
alex_alexa
buna ziua!am depus o contestatie la prim procuror impotriva rezolutiei data de catre procurorul de caz,va rog respectuos sa imi spuneti in cat timp legal de la ... (vezi toată discuția)