avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda administrativa data de parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda administrativa data de parchet

in cazul contestarii exista posibilitatea de a primi o sanctiune mai mare
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 23:11, 18 Iulie 2012
Da, s-a completat dosarul cu "marturii" dupa un an si ceva, ale unor persoane care nici nu-si mai aminteau de mine sau fapta. Rezultatul: acelasi sup, aceeasi amenda.
Deci, sunt convinsi ca, cu aceste "marturii/dovezi" pot sa castige in instanta. Halal!
Sa platesc amenda, chiar daca n-am recunoscut fapta? Nu de alta, dar e infiorator.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2012
Doppel, utilizator
Raspunsul este negativ.

Care ar fi motivele formularii plangerii ?
Cuantumul amenzii ?

Formulati in termenul legal de 20 de zile plangere la instanta , desi nu cred ca aveti cine stie ce sanse .
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2012
Radu Gabrian, Mediator
Multumesc pt. raspuns. Motivul plangerii a fost impotriva masurii, ca am avut un comportament ireprosabil zeci de ani, ca nu recunosc fapta, ca e doar o neatentie.
Cel care face asta, primeste tot o amenda iar unul care nu s-a gandit si facut nici o secunda la asa ceva, primeste la fel. Un caz in care toata lumea a inteles situatia, apare si scris, dar unii vor sa fie ca ei. Asa zisele lor dovezi sunt indirecte, nereale, tendentioase, calomnioase. Dovezile in favoarea mea nu conteaza, nu stiu, nu vor, chiar ascunse. Si mai sunt platiti din bani publici. De la inceput stiau, ce si cat o sa iau, putea fi o mumie in locul meu, patea la fel. E imposibil sa te aperi in tara asta?
Inca o mostra de "adevar" primita de la functionarii statului, pe banii si demnitatea mea.
Ma scuzati, dar cum e motivat NUP/SUP-ul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală clasată. cum se calculează termenul de 20 zile pentru a face plangere ? asd1 asd1 Am făcut o Plângere Penală, dar care s-a clasat după un an de aşa-zisă anchetă (cercetare) care s-a făcut pe ascuns fără să fiu contactat - nici ... (vezi toată discuția)
termen: plangere impotriva rezolutiei procurorului -va rog un raspuns urgent ContSters223700 ContSters223700 doresc sa stiu care sunt termenele pentru depunrea plangerilor impotriva rezolutiilor procurorului si daca \"mica reforma \"a afectat modul de apelare in ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie alex_alexa alex_alexa buna ziua!am depus o contestatie la prim procuror impotriva rezolutiei data de catre procurorul de caz,va rog respectuos sa imi spuneti in cat timp legal de la ... (vezi toată discuția)