avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice programul anual de achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

programul anual de achizitii

Sunt director la o cresa de copii care apartine de Primarie dar am personalitate juridica avand cod de inregistrate fiscala diferita de Primarie si nu am compartiment de specialitate in achizitii publice si in acest sens Primaria care este autoritatea contractanta ma ajuta facadu-mi partea de documente in achizitii
si as avea o intrebare:
Programul anual al achizitiilor publice :
1 .valoarea tonerelor pentru imprimantele din dotare va fi inclus in programul anual al Primariei sau va trebui sa am programul anual propriu distinct de cel al Primariei?
2. programul anual se aproba prin hotarare de consiliu? si daca da contine toate achizitiile chiar si compararile directe sau doar procedurile?( cererea de oferta, licitatia,etc) pentru ca in modelul de program anual este trecut<procedura de atribuire aplicata.
multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:57, 6 Februarie 2012
Achizitiile directe - prevazute la art.19 din Oug 34/2006 modificata - cu toate ca nu fac parte din procedurile de atribuire prevazute de art 18 alin 1 - trebuie evidentiate in programul anual de achizitii al autoritatii. Fiecare entitate isi face program propriu care sta la baza elaborarii bugetului propriu si este anexa la buget.
Se aproba deci prin Hotarare de Consiliu. Dupa aprobarea bugetului, programul de achizitii se definitiveaza in functie de sumele aprobate. Programul poate fi modificat fata de cel initial cu aprobarea dvs(conducatorul unitatii) si avizul compartimentului financiar-contabilitate. Aceste modificarile vor face obiectul rectificarii de buget.
( H.G. 925 din 19 iulie 2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice FLORIANMATEI FLORIANMATEI In cazul achizitiei de bunuri, cand se intocmeste nota justificativa ? (vezi toată discuția)
Contract ContSters359110 ContSters359110 Imi spuneti va rog un contract de lucrari intocmit de o institutie publica locala (cons judetean) si publicat in SEAP ce text de lege sta la baza intocmirii ... (vezi toată discuția)
Program anual achizitii publice ContSters15910 ContSters15910 Buna ziua, Programul anual al achizitiilor publice cuprinde si cumpararile directe sau doar procedurile de achizitie publica prevazute de OUG nr.34/2006? ... (vezi toată discuția)