avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul familiei

Din anul 2008 ne confruntam cu procese intentete de soacra referitor la partaj judiciar s-a terminat aceste procese cu o hotarare definitiva si irevocabila data in 2011,in mai 2011 deschide alt proces unde se "agata" de o terasa construita inca din 2006 care dansa sustine ca din aceasta cauza nu a castigat procesul de iesire din indiviziune asupra terenului......se poate sa ne agreseze psihic atata timp cu aceste procese nu exista nici o solutie in care sa ai interzica sa mai deschida atatea procese?Nu mai putem avea liniste in casa cu ea cu atatea procese si tot ea este cea care"tipa " pe la tribunal ca este o persoana in varsta ,numai exista nimic in tara asta incat sa fie protejata familia de aceste persoane ,care nu au altceva de facut decat sa deschida procese ?Va rog dati-mi un raspuns daca se poate!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: corina_serbanescu61 , utilizator 23:27, 2 Februarie 2012
Din pacate legea fundamentala reglementeaza accesul liber la justitie a oricarei persoane.
Si asa s-au nascut procesomanii.
Daca va simtiti agresati, discutati cu un avocat!Noul cod civil reglementeaza abuzul de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune ContSters91960 ContSters91960 se poate iesi din indiviziune fortata, cu o hotarare definitiva si irevocabila in care se specifica ca nu se mai poarte imparti in natura si nu se da sau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ne judecam de 8ani cu vecinii noștri pentru a ieși ... monicalyly monicalyly Bună ziua! Ne judecam de 8ani cu vecinii noștri pentru a ieși din indiviziune. Menționăm faptul ca în casa au rămas nepoții, care nu au nici un act pe ... (vezi toată discuția)
Cerere de punere sub interdictie ContSters91960 ContSters91960 Va rog, daca se poate sa ma ajute cineva am o problema foarte delicata si nu stiu cum sa procedez si caror foruri trebuie sa ma adresez.Suntem intr-un proces ... (vezi toată discuția)