avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

forfetar

In 2006 am infiintat o firma. Nu are activitate nici astazi. Cand s-a impus legea impozitului forfetar, nu am achitat acest impozit... Intrebarea mea este ca : ce se poate intampla ? executare silita? ce se poate executa? Initial , sediul firmei a fost apartamentul nostru unde am locuit, dar intre timp, ne-am mutat de acolo; nu am inregistrat doar o masina pe numele meu. Ce urmare pot avea in viitor?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: corina_serbanescu61 , utilizator 23:30, 2 Februarie 2012
Ce s-a intamplat cu societetea? Ati suspendat activitatea?
Daca nu, trebuie sa achitati impozitul forfetar, altfel va poate urmari bunurile firmei sau conturile in momentul in care veti avea activitate.Pana atunci vor curge penalitati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de datorii? andycip andycip buna ziua,ce este de facut daca o persoana si-a deschis o firma,apoi dupa cativa ani din cauza taxelor si a impozitelor (mai exact cand a fost forfetarul) ... (vezi toată discuția)
Societate ILENIA ILENIA Am o societate deschisa din 2006, dar care nu a functionat niciodata pentru ca am fost plecata in strainatate (in continuare locuiesc acolo) si nu am stiut ... (vezi toată discuția)
Executare silita - administrator firma, posesor autovehicul ekcstsy ekcstsy Buna ziua, astazi am primit o executare silita pentru un credit contractat in anul 2010, in valoare de 8200 de lei. Suma totala care dupa ceea ce scrie in ... (vezi toată discuția)