avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trebuie sa depun plangere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trebuie sa depun plangere?

Avem un Cafe bar si ne-am asociat cu cineva pentru a ne aduce in bar jocuri de noroc,dar angajatii nostri se plang ca ne tot iese lipsa ceva se intampla cu aparatul sunt 5 aparate dar cu unul dintre ele e ceva problema noi credem ca tipul a facut ceva pentru a ne insela,dar el o tot tine pe a lui ca aparatele sunt foarte buna si nu au nimic dar la inchidere tot timpul sunt probleme la bani? Ce am putea face cui ne putem adresa pentru a putea verifica daca nu a facut ceva cu acel aparat sau chiar sa depunem plangere.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:15, 3 Februarie 2012
Aparatele sunt reglabile. Se pot regla castigurile si pierderile: 30%-70%, 40%-60%, samd.
Va recomand sa renuntati la aparatele acestea si sa cautati altele de la firme serioase unde vi se si explica variantele de reglare a aparatelor.
in fiecare dimineata vine si regleaza aparatele si de asta credem ca totusi ceva se intampla ne pleaca angajatii pe capete din cauza lipsurilor care le ies seara la bani
Introducerea aparatelor a fost facuta cu respectarea normelor ,respectiv acestea sunt insotite de documente care sa ateste starea de functionare?
Cine este proprietarul de drept al aparatelor?
Da sunt documente care sa ateste starea de functionare.Asociatul e proprietarul aparatelor nu au fost probleme pana acum,aparatele de avem de 3 ani dar de 6 luni incoace tot asa se intampla aproape in fiecare zi
Pentru indepartarea suspiciunilor,solicitati verificarea aparatelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post ancaman08 ancaman08 Buna ziua.Am si eu o intrebare :unde as putea gasi fisa post pt. supraveghetor jocuri de noroc?#-oam mare nevoie asa ca va rog sa ma ajutati:help:va multumesc. (vezi toată discuția)
Ce mi se poate intampla? cineva22 cineva22 Buna ziua! In Martie 2011 am lucrat ca vanzatoare bar si operatoare jocuri electronice avand pe cartea de munca 4 ore la bar si 4 ore la jocuri. Intr-una din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ieri am verificat pompa de apa in bloc am mărit puțin ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua Ieri am verificat pompa de apa in bloc am mărit puțin presiunea apei 4.7 bar.Vecinii de la mansarda se plângeau că nu au apa că ... (vezi toată discuția)