avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... documentele necesare pentru atestatul de administrator ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

documentele necesare pentru atestatul de administrator imobile

sint administrator la o asociatie si nu am atestat,cum pot intra in legalitate?:(
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:33, 3 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Adresati-va biroului de relatii cu asociatiile de proprietari din orasul in care locuiti pentru ca primaria elibereaza atestatele,si ei sunt in masura sa va spuna pasii pe care sa-i parcurgeti si actele de care aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator asociatie proprietari alv alv Un proprietar , poate sa fie administrator fara diploma de bacalaureat? (vezi toată discuția)
Cerere catre asociatia de propietari tonya05 tonya05 X-(Am si eu o rugaminte cu un raspuns imediat daca se poate: Cum formulez o cerere catre sociatia de propietari a blocului in care locuiesc pentru a-mi aproba ... (vezi toată discuția)
Administrator de bloc corupt. care sunt pașii pe care trebuie să-i facem pentru a scăpa de el? anaililenache anaililenache Administratorul nostru de bloc a făcut multe ilegalități: 1.și-a mărit indemnizația fără a avea acordul proprietarilor,exagerează cu metrii de apă ... (vezi toată discuția)