avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator Asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator Asociatie proprietari

Un proprietar , poate sa fie administrator fara diploma de bacalaureat?
Cel mai recent răspuns: alv , utilizator 12:59, 13 Martie 2015
Buna seara,
Un administrator trebuie sa aiba atestat eliberat de Primarie.
Fara diploma de bacalaureat nu se elibereaza atestatul.
Va multumesc pentru raspuns.
Acum avem un administrator, ajuns prin grija noului Presedinte, care nu are atestat.
Primaria sustine noul presedinte, nu vrea sa raspunda la adresele oficiale, primaria a fost sesizata in scris si nu a luat nici o masura, ba mai mult a raspuns ca a comunicat adresa mea prin care ceream sa ii verifice, asociatiei, si imi va da asociatia raspunsul. (Nu am inteles cum imi va raspunde asociatia, atata vreme cat era vorba de un control).
Ca si proprietari ce putem face ?
Nu putem organiza o Adunare Generala ca nu stim nici cati membri sunt. Nu ni se da nici o informatie din partea asociatiei.
Daca primăria nu iți răspunde la Petiție - Cerere conform Leg 233/2002 - O.G. 27/2002 - Soluționarea petițiilor, poți sa ii acționezi in judecata.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
terentetalharu, utilizator
Pentru solutionare sesizati oficial viceprimarul care detine in subordine serviciul sprijinire si indrumare asociatii de locatari/proprietari
Raspunde la petitii cu intarziere (6 luni), dar in care scrie despre altceva, nu ce am intrebat eu.

Alte discuții în legătură

Ridicarea atestatului administratorului de bloc, posibila infractiune tomasso tomasso In urma unei sesizari primaria a dispus ridicarea atestatului adminisratorului asociatiei de proprietari constatand ca nu indeplineste conditiile prevazute ... (vezi toată discuția)
Presedinte - administrator alexs4 alexs4 buna ziua, stau in sector 4 , in primul rand vreau sa intreb daca este posibil asa ceva... presedintele de bloc sa fie si administrator la un bloc cu 8 scari ... (vezi toată discuția)